BELUM !

Views
assalamualaikum ! jengjeng. intro na market gmaba yg mngada-gada la; ta de motif lain;HAHA
k
saya belum ada cerita yang HOT-HOT share dengn anda semua-semua . sebab sekarang saya rasa saya da kering . bukan sahaja kering idea malahan duit juga . sebab semalam saya gi shoping sakan blabalaa .*apa kene mengena dgn shoping dgn no idea ? blur la nyna nih * ta kira. na jugak-jugak citeer . lepas tuh kan saya wat INAI kat tangan. taraaa !! hahaa. mcm banga je, lepas tuh pergi kerja kne bahan. ckp nina da kawin ,haha. nak-nak cuti ary ahd. lagi la kne bhn. tapi layn je la kan; kng ta lyn mengis. HAHAH heyy ! tapitapi kan . saya na share picture ngn anda sume jugak-jugak. hahaha.wahh.gedik gila la :) nah ! hambik nih , tengok puas-puas.HAHA*bajet ade owg na tgk je;ahaha LIHAT YER DISINI ------>
nv

3 comments:

najeeha said...

hehek.nyna fiey nk tgk.nice blog!!
suke sempoi

HairiAks said...

cantik tangan.... ngee.. :)

erlina's DESIRE :) said...

fiey : macee :)

hairiaks : ahha;chntek kn ? wat la.AHAH

copyright@ ERLINA BUNGA sahaja.TERMS