salah siapa ?

Views
salam kepada anda sume yg sudi bace belog ta sebrpe nyna nih.sebelum tuh nyna na ucap kat mama HAPPY BIRTHDAY ! may ALLAH bless u mama. sayang mama ! :)ngeee :))
okay. perasan ta title entry nih mcm pelik je ?HAHA. saje je sbanrnya na wt gempak.cehcehh. berkenaan dgn title SALAH SIAPA .aku na tanya la salah aku ke bile mereka yg ta diharapkn,ta terlintas kt otak yg mereka tuh akn suke kite ? weyh. slah aku ke ? aku ta pnh mintak, ta pernah ase bangge nor riak even sebesr zarah pown. the truth is : AKU TA RELA . selepas tuh ,salah aku jugak ke bile aku rasa na hidup secara SINGLE && tanak ade lelaki yg hadir ? salah aku jgk ke ? ke aku nih dilahirkan untuk jadi seorang yg MEMILIH or JUAL MAHAL ?dan bile ade owg tanye aku mcm tuh , secara automatic aku akn jdi geram pendek kata aku marah ! dan JAWAPAN aku adalah : JUAL MAHAL sebab aku tanak owg laen get wong picture dgn mengatakan aku nih cheap and desprately friendly , JUAL MAHAL jugak wat kite sedr batas2 antre oposite gender .fer me,its not descrimination.but not proper.takan la sesuke aty na close ngn lelaki kan.bia lah owg na kte pe,. jnji i taw dri i. MEMILIH sebab aku na yg terbaek tok diri aku sendri . memang la aku tak sempurna . tapi ta slh tok mencari kesempurnaa mengikut kemampuan diri. bukn leps da dpt men cmpak tepi jln mcm da berjya lambung maruah owg kan .so , aku MEMILIH yang terbaek yg hanya aku je tahu berdasarkan faktor JUAL MAHAL itu sendri :) kesimpulannya: pe yg aku phm dan tahu . aku ta nak mereka yg mcm desprtly na kwn patu tetibe ckp aku nih la PUJAAN HATI . MY DEAR .AKU LA GADIS YG DICARI . PEMPUAN IDAMAN. TA BOLEH TDO LA, RINDU LA . or pelbagai lagi ayat2 terlbey oksida serta gula *na muntah hijau aku dga wey.TA SUKAAA !!.sesungguhnya. NYNA . AYAT BUNGA MEMANG LA TA BOLEY DILETAKAN SEBARIS .*take noted. dan sesungguhnya. teramat la susah aku na percaya benda2 yg melibatkan hati mahupun perasaan sebab aku heartless . sekian. harap anda phm :) p/s: entry kali ini mcm luahn hati yg mcm surat cinta pulak.tader niat okay.tapi na luahkn perasaan jee;huuu
nv

2 comments:

ierahaziera said...

janji kter hepi...
tuh yg penting....

erlina's DESIRE :) said...

truetrue:_)

copyright@ ERLINA BUNGA sahaja.TERMS