saya tak raya pon :(

Views
Assalamualaikum !
hey . SELMAT HARI GAYO aidulfitri maaf zahir dan batin . kalau ade terbuat salah ,
terkasar bahasa , terkurng ajar ke . terlebih di ajar ke kan . mintak maaf yo . bak wit raye weyh ! *muke ganas nih .tahun nih mcam biase la kan . family balik kg kt selangor . dan wt pertama kali wa ta pat raye wey . kena keja kot . mak ia . terseksa batin .mihaha
yang tak leh tahan tu kan . aku beraye sorg2 kt umah sambil ditemani kerusi dan tilam . mlm raya dok umah sensorang patu dengar takbir raya aku menangis . nangis skit je tw . yela . teringat kalau kt kampung nih mcmaku buat . tak dok diam la . tetibe taon nih dok sensorg . HAHA . patu pagi raya lagi best . bangun tidur . patu mandi sunat. patu siap pakai bju raya lgi . haha . wlpon duduk sensorg , kne la bergaya kan . lps tu mkn ketupat dgn aair milo . gila syahdu wei . fmly aku kt kmpung mkn nasik minyak . mne aci kan . raye kedua mlm baru aku blik kg. tu pon selepas mngharungi segala kesushan sgla bagai . yela aku pnye la eksited pack bju , ttbe makcik aku call ckp ta boleh blik kg mlm tuh . sbb ade org mningal . waa . meraung aku . the rest is history . yg pntg aku dpt blek kg jugak . boleh belgak ngn korg ,HAHApatu rye ke 3 blek sini . pendek kte ,mmg ta best lngsung . gambar aku dgn family pon tader . ouh .ta aci tw . akk aku punye la belagak dgn posing ta boleh bla die kan .HAHA .
tapi tapi , yg penting sume tu pengalamn kan . kang da bnhti kje boleh la i
gt balek . dan dan i ta lupe pic rye i jugak .haha. gedik ko minah .
i pon ade pic rye tw
pagi rye kt giant
family sye ta ramai pon.
hey , ta cukup org laa. sya tak de :(
nv

3 comments:

Lindonut said...

awww. its ok sygs, next yr u lonely u calling i okeh! HEHE! :DD

nurulSYAFIKA. said...

eyy i punya tema warna tahun ni pun biru jugak/

erlina's DESIRE :) said...

lin: okay ya . pomis tw .ahha .syg lbih kt u :)
syafika : ouh yeah ? dis year mmg ramai la pkai theme biru . msti u look sweet kn dear . na tgk la pic rye u :DD

copyright@ ERLINA BUNGA sahaja.TERMS