eh hai raya !

Views
assalamualaikum !
hai. selamat hari raye .hihi. tak sabarnye la. dan aku tahi korang mesti tak sabar nak pakai baju raya, lepas tu tangkap gambar yang hot hot gune camere dslr tu pastu letak kat album baru fb ,hi. ni raya saya . kan kan. aku tahu la trick korang . haha
dan aku sebenarnya nak balik kampung da, tapi kakak aku pergi bantai tidur pulak. memang mantap la kan tidur time nak hujan ni . haissshhhh
selamat hari raya semua . berhati-hati di jalan raya . dan mohon maaf kalau ada tersilap bicara . terkasar bahasa. standart la benda tu semua. manusia tak sempurna dan marilah kita sama-sama sempurnakan ia :)sedih pulak .
bak mai alamat. nak raya . hahaha. sumpa tak tw malu.
kbai ! jumpa lagi
nv

1 comment:

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

copyright@ ERLINA BUNGA sahaja.TERMS