review : catalyst product

Views
Assalamualaikum !
hai bloggers. how much i miss u all semua .ohh. haha. sepak je aku ni. disebabkan aku dah lama sangat tak update dan orang mula bertanya (poyo). nak gelak. hahahaha. aku dengan baik hatinye nak share dekat korang semua pasal satu product . name die CATALYST. MINYAK KELAPA DARA . okay.meh sini aku terangkan pasal product ni . jeng jenggg..
#the science of better being !
bagi diri sendiri yakni aku la bila aku dah pakai .ofcourse muka rasa lagi cantik .kalau kau rase muka kau memang dah cantik tak payah la pakai. membazir. untuk aku yang cantik tapi lagi nak cantikkan .aku kena pakai .(rolled eyes).haha. masa mula-mula pakai memang aku menyampah tengok muka aku sendiri. bapak la jerawat naik dengan segar dan bugarnya . rase nak tumbuk muka sendiri kuat-kuat . nak nak time tu first raya pulak . haish .memang menangis tengok muka sendiri bukan sebab sedih .LOL .pendek dan panjang kata muka kau akan jadi licin and lembab fresh dari ladang semua la. okay tu bab muka. kalau bab badan pulak okay la. benda ni die cakap boleh kuruskan berat badan. tapi aku makin banyak makan pulak . accane tu ? haha. mase mula-mula makan memang nafsu makan kuat kot. nak sedapkan hati sendiri.fine la kan.haha
#muka aku masa baru pakai. kau tengok sendiri la.malas aku nak cakap .first raya bai.haish. haha
#ohmak kau ! gila muka macam ni. haha. lepas pakai. okay la.aku ni tak lawa.pakai ape pun tak lawa. fine !
bagi sesiapa ade masalah period lagi bagus. senang korang nye blood flow nak jalan . tak ade la tersekat sekat. tu yang boleh sampai jadi kaki dekat atas sambil baring sebab period pain . lepas tu nak jalan pergi toilet merangkak . pengalaman sendiri bai. haha. bila bangun tidur rasa oh . segarnya sambil bukak tingkap dan berkata sedap nescafe abang.. cis! ape kena mengena. HAHA. tapi standart kot bila nak period muka mesti naik jerawat. perkara biasa. korang jangan ingat aku tpu pulak. tengok dah seketul jerawat kt kening aku. cara makan pulak telan je semua lepas tu jumpa kat hospital .haha .tak ade la. makan sehari 2 kali. pagi and malam. dan untuk kesan yang menakjubkan sapukan dekat muka. korang kena tebuk la benda tu . yang lain lantak korang .haha.pandai pandai la nak hidup. hahaahaha. so kalau korang rase macam tertarik dan tergoda dgn review aku ni boleh la like.eh tetibe.haha.tak de. boleh la order sekarang .aku dah pakai 100 botol. kalau tak okay jugak aku nak pakai susuk . hahaha. boleh la order dekat CIK IRINE NADIA kita yang sangat hot dan comel ni . korang yang nak jadi cantik macam die ni boleh la baca sendri ape kebaikan die. aku malas la nak type panjang-panjang walaupun boleh je copy paste. malas la katekan.lagi elok kalau makan dengan collagen die. aku bagi mak aku pakai dah muke die jadi merah, anyonyoo mama macam baby la merah-merah gitu, hahaha. harga boleh cek sendri yaw.jangan jadi pemalas. okay. itu saja untuk malam ini.. bertemu kita dihari dan waktu yang sama . babai.kerana dirimu begitu berharga.semoga kulit anda menjadi licin .wow !babai
like kalau suka ! xoxo

nv

3 comments:

IEQAH said...

wahh nk try pakai jugaklaaa..tomey tomey

Laila Majid said...

sila jawab tag dari akak ;)
tenkiyu

http://lailamajid.blogspot.com/2011/12/11-things.html

cik LOLA said...

jawab tag dari saya yeeeeeeeeee

copyright@ ERLINA BUNGA sahaja.TERMS