lecturer penyelamat daripada failed !haha

Views
Assalamualaikum !
setelah berbulan bulan aku biarkan belog aku jadi kapal karam. hari ni aku nak buat entry pulak. malu rasanya sebab macam muka tak tahu malu je . dulu aku beriye iye je tetapkan azam 2012 ni nak jadi blogger tegar. nak buat entry banyak banyak . nak upload macam macam . last last tengok jadi hape ? satu hape tak ada. tak nampak .
tengok .aku suka lari dari tajuk asal.benci betul .cis !!
as a student la . korang kena la hormat dekat lecturer walaupun macam mana annoying super duper . . sounds like aku ni student paling kurang ajar kan bytheway , kadang kadang lec tu lagi kurang asam dari student . bukan semua tapi certain of them . okay let say, kalau lec kau tu lelaki yang of course dah tua la kan . nak pegang k
au student perempuan yang die anggap kau macam anak die haktuih lepas tu siap gosok gosok bahu kira yang boleh mendatangkan perasaan tak sedap kpd lec tu sendiri or student ( not me) how ya ? nak tengok je ? or lari lintang pukang pergi dekat pengarah cakap lec tu kan buat sexual harassment dekat kau . pengarah percaya ke ? jangan nak buat lawak semestar la . die maki kau balik ade lah .
okay lepas tu , dak perempuan tu macam melawan balik sebab nak pertahankan maruah die yang tak suka lelaki sentuh die even ur own lecturer. lec tu boleh marah and heboh dekat satu kelas yang budak perempuan ni tak boleh dipegang.nak sentuh sikit pun tak boleh tak sporting . siap heboh dengan lelaki semua pasal perempuan yang cube nak defend their own pride. how shit you are. kau kena ingat. anak tak anak. student tak
student . yang haram tetap haram and so on . tapi lecturer tetap lecturer yang bagi aku marks supaya aku tak repeat paper. ape nak buat .hmm
#macam ni la student yang lec suka ! cis
entry kali ni aku memang bimboo habis. who's care.

kalau suka LIKE lah . terima kasih sudi baca :)

nv

2 comments:

Fadzmie Mohamad said...

Wah, ade gak ea lecturer style gitu? Haih. Macam-macam. Haha.

erlina BUNGA said...

hahha.ade je. style kan lec cm tu. saba je la.haha

copyright@ ERLINA BUNGA sahaja.TERMS