the best product for ur skin and health

Views
this is a sticky post. scoll down for next entry

assalamualaikum

hello everybody. straight to the point. haha. mcm kerek kan. okay. semua orang nak kelihatan cantik dan kurus. selim melim. ai jugak. gile tanak. so korang semua dah tw ade satu produk ni sangat ohsem. well. sgt famous barang ni. losyen yang wangi dan pink gitu. FELINNA INCH-LOSS



bagi yang ta thu. product ni sangat baik untuk sape sape yang tanak makan ubat, pill diet or else. just sapu dekat bahagian yang bermasalah. gunakan mcm lotion baby johnson korang tu. maknnya jadikan rutin.
lepas mandi sapu, lepas makan pon sapu untuk dapatkan hasil yang ohsem

before that, ukur dulu dan lihat lah hasilnya. haha. perbezaan.
 tapi seriyes, lotion ni mmg bagus. family ai sume gune okay. lotion ni tak berapa panas. mybe masa mula2 pakai agak panas sebab lemak banyak sangat. tapi lame2 okay. selalu pkai dah ta rase ppe.
and kalau pakai mase korang nak buat kerja, means jogging, kemas rumah, pergi kerja, mmg sgt bgus. sbb bile kite berpeluh, lemak kite terbakar and bile pkai. lagi banyak lemak yang akan terbakar. ohsem gile.


cara guna:

-picit secukupnya dan sapu pada bahagian badan yang memerlukan sambil membuat urutan ringan dengan gerakan membulat (pusingan arah ikut lawan jam) beberapa kali atau sehingga ia meresap sepenuhnya ke dalam kulit.
-sapu 2x sehari, sebaiknya selepas mandi dan juga malam sebelum tidur.
-boleh digunakan oleh lelaki dan wanita (ibu dalam pantang juga boleh mengamalkannya)

-masalah kembung perut, segugut pon boleh guna.
-lenguh lenguh kaki pon ohsem.

#owner felinna yang kurus

harga sebotol
rm 75.00
2 botol
rm 120.00 (jimat rm30)

to order, kindly sms/wassap
019-6873402


vco catalyst


Apa itu VCO? VCO adalah virgin coconut oil atau minyak kelapa dara dalam bentuk soft gel .Kelebihan VCO atau minyak kelapa dara keluaran Catalyst ialah ianya menggunakan 100% bahan semulajadi yang sangat bagus diambil sebagai supplement tambahan untuk terutamanya untuk kulit.Ianya dapat mengurangkan masalah jerawat, kulit kering, tona kulit tak sekata,strechmark bagi wanita hamil.

ni satu lagi product yang aku amalkan since sekolah. sangat-sangat berkesan. checkit out kelebihan vco.

  • Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil.
  • Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak, dan kering.
  • Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.
  • Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari.
  • Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.
  • Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin
  • Melindungi tubuh daripada kanser.
  • Jerawat cepat susut
  • Regular semula PMS anda
  • Sistem penghadaman lebih baik
  • Kesuburan
  • Kurangkan rasa senggugut
  • Batuk dan Selsema cepat hilang
  • Mengurangkan tidur berdengkur



Untuk kegunaan luaran :
  • Dapat membantu mengurangkan berat badan .
  • Menghasilkan tenaga segera&sentiasa segar
  • Melembut dan mengurangkan kekeringan dan kekenduran kulit
  • Sangat bagus untuk masalah jerawat&jeragat serta parut2 lama
  • Mengatasi masalah kulit berminyak

Untuk kegunaan dalaman :
  • Mencegah risiko penyakit jantung&kadar kolestrol yg tinggi
  • Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin dan asid amino
  • Melegakan pernafasan
  • Melawaskan pembuangan air besar dan air kecil
  • Mengurangkan keadaan mudah lapar
  • Melancarkan kitaran haid& menyeimbangkan hormon
  • Sebagai agen pelincir dalam hubungan suami-isteri
Selain untuk kaum wanita, VCO ini juga sesuai diamalkan oleh kaum Lelaki. So, apakah khasiat nyer...meh tgk kat bawah nie :-
  • meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental
  • memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin dan asid amino
  • melancarkan sekresi insulin dan pengaliran glukosa darah serta mengurangkan risiko diabetes
  • mengurangkan stress pada pankreas dan sistem-sistem enzim dalam tubuh
  • meningkatkan penyerapan kalsium dan magnesium untuk tulang dan gigi yang kuat.
  • melindungi diri dari serangan osteoprosis (proses pereputan tulang)
  • mencegah risiko sakit jantung
  • mencegah atherosclerosis (penyempitan saluran darah akibat lemak terkumpul) dan strok
  • membantu menurunkan tekanan darah tinggi

testtimoni diri sendiri. kulit i cerah uolss



harga bagi sebotol
rm 38.00

to order, kindly sms/wassap
019-6873402
strictly for business only



and the last is VITAMIN C 1000MG (pharmaceutical pharmacy)

-Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri
-Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata
-Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema
-Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut
-Anti penuaan dan anti kedut
-Mengatasi masalah resdung dan alahan
-Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi
-Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti
-Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis
-Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan penyembuhan luka dan pengeluaran hormon anti-stress
-Penting untuk penyuburan sel darah putih dan juga bertindak sebagai antihistamin semulajadi yang amat berguna untuk mengurangkan hidung bengkak semasa selesema, dan mengurangkan gejala-gejala lain alergi
-Membunuh bakteria patogenik, yang bertindak sebagai antibiotik yang tidak berbahaya
-Melindungi sel-sel otak dan saraf tunjang, yang sering dirosakkan oleh radikal bebas
-Membantu tubuh menyerap zat besi yang berlebihan, berguna dalam rawatan anemia
-Ia memainkan peranan penting dalam penghasilan hemoglobin dan sel darah merah dan menurunkan paras kolesterol dalam darah
-Merawat jangkitan saluran kencing
-Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain

Vitamin C adalah jenis sustained released atau pelepasan perlahan-lahan, dalam masa 6 jam. Oleh itu, ia memastikan tubuh kita mendapat bekalan vitamin C yang berterusan.

 sangat sesuai untuk :


*wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
*ibu mengandung
*ibu yang menyusukan bayi (menambahkan air susu)
*boleh diambil ketika haid
*mereka yang mengambil supplement kolagen dan glutathione (mengoptimumkan fungsi dan serapan bahan tersebut oleh badan)
*mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit
*perokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
*mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur

CARA PENGAMBILAN:

-Telan 1 biji tablet vitamin C setengah jam selepas sarapan atau sebelum tidur.
-Amalkan minum banyak air kosong (sekurang-kurangnya 2.5-3 liter sehari) bagi melancarkan pembuangan toksin serta membolehkan penyerapan vitamin secara optimum oleh badan.
-TIPS: Amalkan vit-C pada masa yang sama setiap hari kerana vit-C adalah jenis vitamin yang tidak bertahan dalam badan dalam tempoh lama dan perlu sentiasa di ganti untuk manfaat kesihatan keseluruhan.

KANDUNGAN SETIAP TABLET:

sodium ascorbate - 563mg
calcium ascorbate - 605mg
vit c - 1000mg
zinc - 5 mg
citrus bioflavonoids standardized extract - 100mg
hesperidin - 30mg
rutin - 50mg
grape seed extract - 5 mg
rosehip fruit extract - 5mg

-Standardized extracts, for effectiveness
-Non-acidic and gentle on the stomach
-Tablets are coated for easier swallowing
-No added preservatives, artificial colors or artificial flavors 

Lulus KKM
100% halal

 

 harga sebotol
rm 80 (100biji)
to order, kindly wassap/sms
019-6873402
nv

6 comments:

~Hanie Ladyhlomanie~ said...

Assalamualaikum.. ade jugak amek produk VCo pi Treenea nye produk la..not bad.. senang buang air :)

erlinabunga said...

waalaikumussalam. yke? alhamdullilah. treenea mmg quite bgus. tpi kite still pkai collogen+vco. hihi.

aziekz said...

salam,
vitamin tu keluaran ape,,,
ke ada kt farmasi or guardian or watson...

Sama tak klu kte mkn vitamin c dr produk 21st century atau blackmores..
Ke ini yg lain...


Tgh mncari produk bentuk pil yg ssuai.

Tq sharing

aziekz said...

opps lupe...
Klu ada beza vit tu..,

Emel ye..
Aziekamarul82@gmail.com

Tq

Anonymous said...

geotorelxzp bill consolidation loans
pay loans

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

copyright@ ERLINA BUNGA sahaja.TERMS