selamat bulan baru !

Views
t
salam reader sume :) disebabkn da lme sgt belog aku nih ta berUPDATE. maka belog aku na tumbuh fungus . bersawang.ade cendawan yg beracun. dan ade segala habuk serta bulu-bulu yang tumbuh melata dgn buruknya.HAHA *suke sgt hiperbola :) percya atau ta sekarng da masok bulan 7 ? anda percya ? sya msih dlm mimpi lagi . banyak je bende na kne settle . wahh.bajet busy je.HAHA. tapi as ussual la . sya nih mmg la mls . kje suke bertanguh . byse la kan. (tapi jgn risau. sya msih boleh jadi menantu yg baek yer makcik;) okay , kite pendekan citer .(act entry nih mmg pendek) :: to do list :: -tengah sangt tabah mengantikan puase aku .makk ! ta thn.HAHA -tengah dok kumpul duit gaji yg ta penah dikumpul even i da kje 6 buln. wah. sgt bange gitchuu .ahah -akn mengadakn barbeque ! wahh . i like party buih ! ahha *tipu je -dan ta tw na wt pe lagi . *nanti da ckpo bulan i bgtw lagi yer my next to do list..skg nih tuh je la
okayy ! i rase nih je la na ckp . i nih skg ta tw la pe masalah nyer . otak i nih mcm da ta berfungsi lagi. idea mmg tader ke sebab skg nih tader mende yg menarik berlaku ? haih. pelik kan kan . taper la . tunggu je la one day yg tyme tuh idea akn mlimpah ruah ke ladang jagung , tyme tuh kowg akn ta terbace. doakan je la.ngeee :P nah ! amik nih picca yg lama . mase nih dlm keadaan yg NAIF lagi . *ayt na gedik sekarg ? i KURANG NAIF la . ade improvemnt kn ? omigot. perasan la minah nih . p/s : aku igt aku sowg je ade belog dlm GIANT tuh .tpi boss aku pown ade, hebat kan? ke aku yg suke perasan aku HOT? haha. btw. i suke HOT-HOT nih . omigot.AHAH
nv

2 comments:

Pinky Pixie said...

kene carik ilham dulu tuh baru idea leh mencurah ke ladang jagung dan segala tnman.. hehe

peace.

erlina's DESIRE :) said...

hhaha;
tu la;
igt na bertapa kt gunung datok
tapi na wt cmne.
datok tuh ta bg;
ahah

copyright@ ERLINA BUNGA sahaja.TERMS