ade ke?

Views
asslamualaukum ! korang prsaan ta yg aku rase sejak akhr2 nih aku sgt rjin menghupdatekan belog usang ku ini? perasan ta? perasan laaa . ceh . sebelum tu . aku na wish kt kowg semua . selamat berpuasa . aku yakin aku akan berpuasa penuh tanpa meninggalkan puasa tanpa sebab serta niat2 yg ta btol ! bersemangat nih . tolong la teharu. miahaha . korang semua kne puase dan dan dan jgn mimpi kowg leh bukak periuk tyme tghri laa .sbb aku da upah CIA tok usha je kowg ,*okay . aku tipu.
aku na tanya la . 1. ade ke laki yg GENTELMAN ? ke hanya tinggal yg GATALMAN je? miahaha 2. ade ke laki yg jmpe mak kowg mntk izin na kua? msti ade kan kan? 3. ade ke laki yg suke ko bila ko selekeh yg rabbi ? ala . tyme ko kms umah pagi2 dgn muke ta siap rmbut kusut masai dgn baju tidur katun-katun.HAHA.ade ke?
well . suke je tanya soalan merepek sbb byk mkn kerepek .huahaha .tapi kan kalau na taw . aku lgi prefer laki yg tgk aku tyme aku selekeh , tgh kms umah pakai bju tidur wktu pagi dan tyme tuh die lalu dan dan tetibe terpikat lak dgn kesungguhan aku mngemas umah dan merasakan wah .ayunya budak tuh .. wahahaah . boleh ke cmgitu? tapi tapi , mane ade la org laki cmgitu . yela .dowg tgk kite tyme kite da chntek . da make up . da kai bju chntek kan . mne la dowg na tw kite nih selekeh sbnarnya kan kan? ha lepas tuh bile da kawen jgn pulak merungut ckp selekeh. spe suroh ta usha kite tyme kai sememeh kan? ngehngeh . p/s: aku suke je berangan . boleh kan? wahahaha
nv

3 comments:

niesh™ said...

memang excited gila aku kalau ada lelaki yang suka aku dengan masa baru bangun tidur, rambut serabut2. hihi.

erlina's DESIRE :) said...

haha. tw taper. jom kite crik.haha

Anonymous said...

Aku suke.balik joging je mesti aku tunggu kau kemas umah dgn muke bgn tido kau.muke sememeh kau

copyright@ ERLINA BUNGA sahaja.TERMS