dulu aku jahat , tapi sekarang aku baik taw :)

Views
assalamualaikum ! hye u'ols ! salam ramdhan :)
tetibe je aku teringat zaman dolu-dolu .zaman bebudak yg hingus masih meleleh lps tu lap kat baju . berak dlm seluar .mkn dgn cara mengengam nasik patu msukan nasik dlm mulut dgn jari2 skli .cbe kotrang bayangkan .HAHA .bile pikir balik , wahoaa .gila selekeh ko eh . tpi best what :p dulu kan aku rase aku la budak paling nakal sgt sgt . aku mcm lelaki kot .semua bnde aku main .dulu akk aku ade beskal . tyme tuh byse la budak yg ta cukup umor cm aku mmg la gila-sakai-batak bile nmpk beskal dan merasakan bnde tuh sgt pelik . lepas tuh aku pn main la beskal tuh . sekali aku jatuh dlm longkang dgn gaya skali mcm gimnastik wt akrobatik tuh . gila dasat . dgn kedudukan tya depan didlm longkang kecik yg stok wat lalu air longkang dpn umah tuh . tya dpn je yg msok dan aku secara tetibe tertongeng la .HAHA .lepas tuh aku mnjerit2 mintk tolong yg kbtuln mk aku ade kt umah jiran aku .aku ase klo la ade photographer yg lalu ,gerenti dowg ase keadaan aku tyme tuh AWESOME gila ! HAHA lepas tuh mse darjah 2 ke pe . ayh aku ade belikan aku and akk aku beskal baru .ala . beskal yg ade bakul kt depan tuh . mcm stok makcik jual nsik lemak je tuh .aku pnye wne ijau .akk aku biru .tpi aku ase beskal aku ta besh sbb mcm berat ,aku suke beskal akk aku .HAHA .leps tuh kan .ayh aku pn kuarkan la dri kereta .aku dgn ta sabarnya dgn memakai baju kurung cheongsam*sile bygkan btpe comelnye aku.HAHA* tros naik . bygkan lah ta reti kot nek beskal tetibe scre mngejot aku naik,HAHA .patu aku turun bukit . bnge je bile makcik2 nmpk aku nek beskal baru smbil berkata ,"Hai makcik .nina ade beskal baru ! cantik kan ".sambil membuat gaya gedik ,.tetibe paapppppp ! aku eksiden ! aku langar moto ! HAHHAHAH. bukan moto lngar aku .a ku yg lngar moto sbb aku ta tw mne letaknya brek . aku igt kt kaki ala-ala moto gitu .HAHA . aku igt lgi muke akk dgn bf die .dedua jth ,HAHA ,mke akk tuh da pucat sbb tkot aku gtaw mk aku .pdhal aku yg lngr die .abs beskal baru i taw.HAHA. sumpa kelakr ! then mse aku drjah 3 kot .aku selalu kne tingal umah sorg2 . sbb fmly aku semua kje . aku lak sekula ptg .kne iron bju sndri taw ta ! patu kan aku selalu sepahkan umah . aku selalu bn tidur lmbt lepas tuh ta kemas tmpt tidur aku . lps tuh aku selalu bgn je tdor aku g umah mmbe aku soh die atg umah aku . aku pn ta tw kiteowg buat ape tyme tuh .lps tuh mak aku selalu mrh aku sbb 1 bnde pn aku ta wt . bygkan drjah 3 kot .pe la yg aku tw slain sepah kan umah .tpi kan klo citer psl dulu2 kt kwn2 aku . aku msti kata aku da pndai berdikari since drjah 2, da pndai kms umah,iron bju dan lain2 .kenela tnjok skit kepandaian aku kan . spe ta bnge tingal umah sorg2 kan patun retimiron baju kan .korang pn ta reti kan .bangga skit .haha,padahal hakikatnya aku hampeh ! HAHA .sje na test market kan .miahaha .*kesian korag kne kencing ngn aku .sorry ya :) ta buat lagi da . lps tuh mcm byse la . skula asyk kne cubit je .AHAH ,alasan kne cubit smpai lebambirubengkak adlh sebab tulisan aku mcm cakar hanjing .HAHA . mmg aku failed tol bab nih . smapi form 5 pn ckgu aku slalu mrh aku .die ckp nme je sedap mcm artis . tpi tulisan mcm cakar ayam . miahhah .rendu cikgu la .HAHA mase aku frm 2 kan .aku jht kot .haha .dala aku ta suke science . lepas tu tyme monthly test kan .aku meniru .HAHA .aku ltk buku refrence science yg poket style tuh bwh meja ttup dgn sapu tgn gedabak aku tuh . sbb kan mmbe sblh aku buat mcm tuh .patu aku terdorng la na wt cmgitu .aku ase aku dipengaruh la .AHAH .lps tuh kantoi gila .tah spe pnye mulut longkang tah yg gtw .patu kena kaw2 la ngn ckgu BM aku .kbtln ckgu tuh stock mulut mmg tader insurans pnye la kan . na dkt sethun aku kne perli je . pdhal ckgi science aku relex je weyh .die just tye spe yg meniru then bg aku TELOR je . patu die diam je .ckgu aku tuh je yg lelebih .yg ta bestnye .mmbe aku tuh plk wt2 sakit lak tyme kne tngkap .wt2 pengsan lak .hampeh ,so aku kne la hadapi la sowg2 .HAHA. patu 1 klass condem aku .haha .gila ta lpe bnde tuh kot. lps tuh mse aku frm 2 gak la aku jtoh tnge stinggi 4 tingkat semata2 na jwb tepon mmbe aku call .HAHA .umah seblah aku 2 tingkt yg tmbh sendri kot tngkt ats yg zmn dolu2 rmai yg buat style cmgitu .patu tnge die kt lua la opkos kan .patu aku naik la tange na dok kt bumbung*my habit* patu tetibe tpon bnyi .aku pnye la eksited kan sbb aku yg soh mmbe aku tpon .patu dala tyme tuh bru lps ujan n ofkos la licin .aku pn na tnjok gya macho gentle aku. aku lompt la dgn harapan aku akn menjejak tnh dgn selmatnya . mlgnnya .aku gagal .AHHA .tros jtoh tersungkur ,yg ta bole blahnye ,mk aku tuh boleh wat ta tw je aku jtoh .aku siap jerit ibU! kaki nina patah . aku kne tipu mak aku sbb klo ta die wt bdo je .HAHA .tu pon lmbt2 je die kua .ayh aku plk bru bgn tidur kan .die ckp na cmpak je ton tu .HAHA .garang laa .last2 jiran aku yg dtg dulu .mule2 aku ngs .ngn skit je .tpi lps tuh ta ngs da .aku kan kuat .haha .terseliuh la haa . kne la g skula dgn kki bngkak tpi aku still pkai kst tw .tgk btpe efiesen nye aku .HAHAHA ,bangga nih ! *keniing double jerk * patu kan mse frm 2 gak la aki kne gastrik sbb na diet onye psl pdhal bdn da kering comel je .menangis2 aku kt skula ko tw .hari2 lak tuh smbil guling2 kt lantai .HAHA .peduli hape aku kotor ke ta kan .yg pntg sikit aku dulu. tpi pndek kte mcm2 jdi tyme aku frm 2 weyh.AHAH okay laa . nti aku smbung plk kish frm 3 dan slpasnya . tak leh tulis pnjg2 .nti kowg boring .AHHA. PESANAN IKHLAS PIHAK PENAJA : ta suke bace . boleh angkt mouse berambus okay : THEerlina : sorry kalau ade org yg bce enrty aku yg lps . ta tw plk kowg terase .biase la manusie kan . ade wt silap . sorry again :)
nv

2 comments:

syue said...

rindu zaman hingusan ye?? ^.^ seronok kan dulu dulu. buat jahat tp enjoyyy! =D

erlina's DESIRE :) said...

ahha.yeah .rindu sgt . best kan . tp tu la .skg da bsaa .ta leh wt jht g :)

copyright@ ERLINA BUNGA sahaja.TERMS