cerita tanpa tajuk

Views
Assalamualaikum
yes . aku dah balik dari holiday . aku dah terbakar . aku dah gemok balik . aku dah hitam dan aku dah dah . haha . padahal lame kot dah aku balik dri sabah pastu siap dah mkn rendang seglaa bagai time raye baru nak bgtaw kan . lps tu siap dah kene gigit ngn pepijat yg bengong tu . tgk la kau . aku balik kg aku bakar tillam kau tu . ngn umah nenek aku bakar sekali . hahaha .*gelak kejam .sampai bengkak tgn aku . hampeh kau pepijat !bukan ape . i busy sikit la u . mklumla kan .byk nak kena buat . baju sebeban nak kena basuh . lipat baju yg segunung merapi tu pulak . nak kemas barang masuk poli lagi . tapi semua tu alasan je . aku malas sebenarnye . hari ni tetibe rajin .
aku dah nak masuk poli dah mngu depan . POLITEKNIK PORT DICKSON je koot ! dekat sgt lak ai . sekangkang kere je weyh . mcm belakang umah patah balik 5 kali dah sampai .haha. mcm2 kena buat kot . tadi dah buat medical check up .kot2 aku ada sawan anjing ke , penyakit hati songsang ke hape . tpi aku okay je . rabun pon tak . tak dpt terime knyataan la sbb nak pkai spek yg kt focus point tu . yg old skull warne puple tu . cool gila okey .haha
aku dah tak tw nak tulis ape nih . nanti kalau aku tetibe muncul bende yg best2 aku bgtw tw . ahha . mcm comel je ckp cm tu . aku mcm nak upload gmbar time holiday pon aku malas . aku mmg sgt malas skg !! malas sgt ! semua bende aku tak nak buat ! aku tw nak melingkor je .eee . malaass .
eh dah dah . aku mcm malas jugak nak tkn publish . malas nyee !! tampor jugak budak ni kang .haha

aku suke pic ni . muke aku nmpk suci sgt . baru kau tw nur cahaya dah kuar .hahahhaaa

eh tetibe je aku rajin upload pic . haha . mcm semangat gila . tapi skg dah tak semangat dah . malas dah .. nti aku upload la lgi kalau rajin . buat mse ni kowg tgk je smbil terbatuk2 . nanti aku upload byk2 muntah kau tgk .haha

dah dah . nak blah dah . nak men ngurat2 abg lorong sblh .hahahahahha T____T

theERLINA : jom honeymoon nak? haha

nv

2 comments:

Admiral Hafiz said...

lagu pe eh kat blog nI?


Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

erlina BUNGA said...

pelengkap hidupku . eren ft romi :)

copyright@ ERLINA BUNGA sahaja.TERMS