awak , kite pergi dulu :(

Views
Assalamualaikum !
awak , kite pergi dulu taw . awak jaga diri baik-baik okeh . fine . gaya mcm nak pergi tak kembali kan .HAHA . tipu tipu . aku nak g holiday je kot . tak lama . dalam setahun je . eh tak tak . sebulan and kalau boleh tak nak balik dah . eh bukan bukan . sampai isnin je .haha . gaya mcm lame je pergi kan . bia la . sakit hati lak kau kan . haha .
apa yg penting . selama peninggalan saya ni . awak semua jaga diri ya . awak tolong tgk kan belog saya okeh? pastikan tak ada faker ya . opss . mcm FAMES pulak .hahaha .* bengong lak ai. lagi satu . pastikan masa saya balik ada cerita hot yg panas taw taw . saya suke je bergosip .haha
aku nak makan byk2 kt sne . haha
eh ape aku buat kt sini ? kenapa aku boleh menulis? aku patut kemas baju kan? aku patut ready semua kan? tapi aku tgh berbloging sambil makan popcorn giant .lps tu sibuk masukan lagu dlm mp3 . yela . nak dga lagu tyme dalam flight . bukan apa . aku malas la nak layan mat-mat saleh yg dok sebelah aku yg nak usha aku nanti .hahaahahha . rase nak hentak kepala je kan .boleh tak aku nak bawak je rumah sekali? aku mls tol nak pilih baju. nak bagi mamat sabah terpikat .mihahahaha ,
eh lupa . aku nak carik pakwe sabah jugak . tapi mak aku da warning awal2 . sbb die tak nak hantar aku kawin kt sana . hahaahah . jangan irau . kalau aku kawin ngn org sana . aku akan pastikan hantaran aku ade gunung kinablu . yg ori okeh .haahah .
dah la . mls dah nak merepek . babai . jaga diri elok-elok ya syg , nti kakak bawak ole-oleh utk adik semua ya . haha .
SABAH ! HERE I COME ! (sambil berpeluk tubuh mengangkat kening. haha)

tgk la gambar saya puas2 . pengubat rindu .hahaaha

nv

2 comments:

Trah Wann said...

Ohmyyy , sis pergi sabah ? Ehem sabtu ni pun trah balik sabah , boleh lah jumpa , winkwink HEHE :P anyway , enjoy your holiday (:

NuR 'aQiLaH said...

uitttttttt yayang.
g sabah wat ape bah............huhu

copyright@ ERLINA BUNGA sahaja.TERMS