saya sudah gembira sekarang :)

Views
Asslamualaikum !
nak taw tak? benda ni dah lama dah dekat aku punya chatbox . dapat award .hehe . tak tak . sebenarnya saya kan tgh gembire gila . sebab saya kan dah tak bekerja lagi . saya suka . ape la gedik ni .haha . aku dah berhenti dah . sekarang tiba la masanya utk bergembira , beronggeng dan berpoyapoya dgn semua orang . eh . kite dah janji kan nak g karok malam ni? haha .
sekarang dah boleh tidur lambat . dah boleh tak tidur langsung . tak payah nak pening-pening nak pakai tudung style mcm mne nak pergi kerje . tak payah pikir mcm mana nak mc . tak payah sibuk2 nak jln kaki pukul 2 ptg panas terik tu . tak yah mengelabah gila nak iron baju kerja padahal jam baru pukul 12 dan pakai tshirt je . kesimpulannya semua tak payah la pikir .
cuma sekarng aku pikir nak buat apa je kt umah . mmbute ke? buat lagu pasal cinta tak kesampaian je atau menunggu lelaki-lelaki handsome masuk meminang sbb mcm terpegun tgk aku kemas rumah pepagi bute .haha . atau dok online 24 jam dan bergayut je kan . atau saya duduk termenung konon kenang kembali perkara manis .haha . ha atau dok mengurat abang belakang rumah tu , yang lorong 6 tu . ala yg bf orang tu .HAHA . tipu tipu .
tapi sekarg saya dah boleh dah layang belog secara full time . dah boleh dah balas tagged kawan2 . dah boleh wat entry pasal award yg saya dpat . cakap pasal AWARD . SAYA DAPAT AWARD (capslock kerana agak terharu ya).
saya dapat sebab CIK YANA ni baik hati mengetag saya . comel taw die ni . tgk header die .awesome gila . nak jugak nak jugak !! meh la gi belog die .meh meh . jgn segan2 taw . :)
ha tu die . award eh . korang mseti dah biase tgk award ni kan . lps tu ade soklan kene jawab pulak kan . ni yg best ni . suke suke .
THANKS TO PERSON WHO GIVE U THE AWARD AND LINK THEM :)
ha .yang bagi saya award ni CIK YANA :) mace ya . lenkali bagi la lagi .haha
TELL 7 HELL THINGS ABOUT YOURSELF :)
  • saya tak baik mana pon .
  • saya taw sekarng saya adalah perempuan paling jahat sekali sbb suke kat org yg salah .wootwoot .(buat msa ini la )
  • saya sgt jarang nak berbelog walking sbb saya mcm malas . terok kan .
  • saya suke buat apa yg saya nak buat walupun benda tu mmg terok dan salah . annoying
  • saya mcm suke buat bende tanpa ada sebab .
  • kadang2 saya boleh jadi sgt jujur dan saya tak suke bende tu sbb tak pandai menipu
  • saya marah bila orang yg tak reti hormat orang .
  • saya suke sepahkan bilik dgn stupid stuff

* eh eh . macam dah lebih je kan? haha . tak malu tak malu

sebarkan dkt blog yang saya rasa awesome gila ?

tadehal punye la . tp tgk dkt shout box korng eh . bukan ape . aku kan pemaleh nak link korang .harap maklum .saya tak layak jadi bini awak .wahh . tetibe je .HAHA

ekceli . aku suke je nak tulis bebanyak . tapi aku pemalu la .HAHA . nanti kau igt aku perasan kan . jadi terimas kasih lahs yas kepadas yangs sudis menberis awards padas sayas . (baca dlm gaya lidah pendek)

okay la . aku nak chow . nanti aku dtg balik nak hupdate video aku kena rayed time nak berhenti smlm .last day kot .haha . terok2 .haha

babai :)

theERLINA : apasal poli pd lembab sgt nak pos surat tawaran ? kau nak bg aku msuk ke tak nak? tak bagi aku bakar poli kang .haha . jgn marah2 :P

nv

2 comments:

Jey Yusuff said...

tyerjah dan follow blog ne. tq ek..

erlina BUNGA said...

hey .mace ya . tgk blog die jugak :)

copyright@ ERLINA BUNGA sahaja.TERMS