IBS boleh buat aku mati

Views
Assalamualaikum !
INDUSTRILISED BUILDING SYSTEM. ceh. aku kena buat benda yang mengarut lagi .
sumpah sangat susah nak carik site bagai . kena buat gannt chart . sebelum semua tu aku dah siap kena maki lagi dengan lecturer . tu belom cerita bab kredit lagi . aku bukan anak orang kaya kalau kau nak suruh aku pakai line bagai . lepas tu bila dah datang semangat aku nak call semua company. dan dan tu la semua WRONG NUMBER. company tu semua tipu la. kenapa semua bagi number salah . tahu tak aku susah payah carik number company korang nak bagi senang kerja aku .
nak tanya la. ade ke site bukak hari wekeend? kau tahu tak ? aku macam tak taw la. curious laa .
tolong la sesiapa yang baik hati ade number telephone mane-mane company yang mengunakan IBS system yang lagi senang nak bagi korang paham : syarikat yang mengunakan system pasang siap bila nak buat sesuatu bangunan .macam bila nak buat dinding semua tu,benda dah siap.tak payah kau na terhegeh-hegeh bancuh konkrit,kire buat kerja off site laa.senang dan jimat masa.
sebab aku sangat tension sekarang. jerawat tak payah cakap la kan. segar bugar pulak die tumbuh dekat dahi aku . agaknya aku letak baja tahi ayam la kot sebab tu makin fresh. ok tak lawak. lepas la siap semua kerja aku ni .aku nak pergi berjihad pulak .hahaha.
p/s : nak post kat blogger pnye web. nak mintak tolong !! waaaaa
nv

3 comments:

pjowt sahaja said...

Kalau yang buat dinding tak guna batu bata tapi dia terus buat macam acuan and tuang then menjadi dinding pun kira IBS ke? Kalau ye, I know one.

erlina BUNGA said...

yes. die mcm off site laa.

fatinrehannayusoff said...

hp setia ade guna ibs rasenye..

copyright@ ERLINA BUNGA sahaja.TERMS